Гостевой дом

Guest House Bedrock

адрес
3900, 13 Hadji Dimitar Str
Количество номеров: 4
8.8
Рейтинг
Booking.com
Удобства 8,5
Чистота 9,1
Комфорт 8,5
Соотношение цена/качество 8,8
Расположение 9,0
Бесплатный Wi-Fi 9,7
Всего 8,8
18
Отзывы
с Booking.com
от 837 руб
Мы ищем варианты в нескольких системах бронирования, вам остается лишь выбрать подходящий.

Об отеле

В гостевом доме Bedrock, расположенном в 7 минутах ходьбы от знаменитых охраняемых ЮНЕСКО Белоградчикских скал, гостей ожидают номера с кабельным телевидением и бесплатным беспроводным доступом в Интернет. Из здания видны скалы. В номерах постелен деревянный пол и имеются мини-холодильник и собственная ванная комната с душем и халатами. Зимой в гостевом доме работает центральное отопление. За дополнительную плату предоставляются услуги прачечной и глажки. Исторический музей и Музей естественных наук города находятся в радиусе 600 метров от гостевого дома Bedrock. До ближайших ресторанов и магазинов - 3 минуты ходьбы. В 15 минутах езды находится железнодорожный вокзал в Орешеце, от/до которого по запросу предоставляются услуги трансфера.

Особые условия

Пожалуйста, заранее сообщите Guest House Bedrock предполагаемое время прибытия. Вы можете использовать поле «Особые пожелания» при бронировании, или связаться с объектом размещения напрямую — контактные данные указаны в Вашем подтверждении бронирования.

Сообщите сотрудникам гостевого дома Bedrock ожидаемое время прибытия. Эту информацию можно указать при бронировании в поле для особых пожеланий или связавшись с администрацией напрямую.

Наличие мест и цены

Для того чтобы забронировать гостевой дом Guest House Bedrock укажите даты заезда и отъезда

ПРИБЫТИЕ
ВЫЕЗД
НОМЕРОВ
+
1
ВЗРОСЛЫХ
+
2
ДЕТЕЙ
+
0
Узнать цены
Поиск отелей на Booking.com.
Мы не берем никаких коммиссий и
иных скрытых платежей.

Услуги

Общие

  • Парковка
  • Допускается размещение домашних животных
  • Бесплатная парковка
  • Wi-Fi доступен на всей территории

Спорт и Отдых

  • Рыбная ловля за территорией
  • Пешие прогулки за территорией
  • Велоспорт за территорией
  • Верховая езда за территорией

Сервисы

  • Интернет
  • Wi-Fi
  • Бесплатный беспроводной доступ в Интернет

Питание и напитки

  • Барбекю

Бассейн и оздоровительные услуги

  • Открытый плавательный бассейн
  • Открытый бассейн (работает по сезонам)

Транспорт

  • Трансфер от/до аэропорта
  • Прокат велосипедов
  • Трансфер (за дополнительную плату)
  • Трансфер от/до аэропорта (платный)
  • Уличная парковка
  • Cтанция зарядки электромобилей

Стойка регистрации

  • Ускоренная регистрация заезда/отъезда
  • Парковка автомобилей служащим гостиницы
  • Индивидуальная регистрация заезда/отъезда

Зоны общественного пользования

  • Сад
  • Терраса
  • Терраса для загара
  • Общая кухня
  • Общий лаунж/гостиная с телевизором

Развлечения и семейные услуги

  • Детские телеканалы

Услуги уборки

  • Прачечная $
  • Услуги по глажению одежды $

Разное

  • Номера для некурящих
  • Семейные номера
  • Отопление
  • Курение на всей территории объекта размещения запрещено
  • Кондиционер
  • Места для курения

Типы номеров

Кол-во человек
4
Площадь номера
35м2

Номер-студио с видом на бассейн

Кол-во человек
2
Площадь номера
12м2

Двухместный номер с 1 кроватью

от 1 638 руб.
Добавить отзыв

Отзывы от Туристер.ру

Из наших туристов еще никто не написал отзыв об этом отеле

Отзывы от Booking.com

Димитър, был в августе 2019
7.1
отлично
+
Спокойствие, тишина, легло за всеки от семейството, ако човек си търси само легло и покрив над главата е добре
-
Цените превишават предлагането, липсва личното отношение, кухнята е обща за къщата, кърпи за ръце липсваха, банята е голяма, но една преграда няма да е излишна
 
Ответ Guest House Bedrock
Съжаляваме, щатният ни клоун беше в отпуск. Но пък интересен отзив от хора, които си оставят децата без надзор и се наложи аз да им разяснявам, че барбароните на терасата са предназначени за сядане и лягане, а не за струпване накуп и скачане върху тях от метър и половина височина. И понеже е изтъкнато като недостатък, че кухнята е обща, та в този ред на мисли, то и басейнът, и барбекюто, и дворът са общи. Все пак мястото ни е ограничено и няма как да направим персонална кухня, двор, барбекю и басейн за всяка стая. И сега, най-вече за личното отношение - не съм сигурен какво точно имате предвид, но опитът ни от доста години насам показва, че огромната част от гостите предпочитат да останат на спокойствие в самостоятелна къща, без някой досаден домакин да им се пречка постоянно, да им сяда на масата и да им сервилничи. Разбира се, има и съвсем малък процент хора като вас, които може би предпочитат да си побъбрят на чашка с домакина, но ние предпочитаме да оставяме гостите на спокойствие и смятаме, че сме създали достатъчно удобства за един приятен и спокоен престой. Цената няма да я коментирам, само ще кажа, че в града има и 4-звезден хотел. Да, в стаите ни няма кърпи за ръце. Често и големите кърпи, които оставяме на всяко легло не се ползват. Няма прегради в баните, такава ни е визията за вида на една баня. Всички бани са снимани поотделно и човек може да види как изглежда всяка една баня. Ако липсата на преграда е непреодолима пречка за евентуалният гост, той просто търси друга баня, респективно къща, която повече съответства на вкуса му. Няма постоянно човек от персонала в къщата, поради гореизброените причини, а и просто защото това е самостоятелна къща за гости, не хотел с рецепция и дежурен рецепционист. Но затова пък сме на разположение постоянно, телефоните ни са на видно място и при нужда реагираме в рамките на минути. Така че, позволете да не се съглася, че предлагаме само легло и покрив.
Светла, был в июле 2019
10.0
превосходно
+
Всичко
Radina, был в июне 2019
8.3
превосходно
+
Близостта до централната част и гледката към Белоградчишките скали
-
Двойните легла се раздалечават лесно едно от друго.
Таня, был в июне 2019
10.0
превосходно
+
Чисто и уютно, любезен домакин.
Angelina, был в июне 2019
7.1
отлично
+
Бронировали двухместный номер, но нам дали номер на 4х - 2 комнаты+ванна. Есть общая кухонная зона. Для транзитной ночи норм, но не более. Пешком далеко до скал/крепости. Не рекомендую ходить в рестораны поблизости - очень дорого..Ищите механу Маркашница с большим садом - там очень большой выбор национальных блюд - очень вкусно и недорого!!!(напротив отеля Скалите)
-
Несвежее постельное белье и полотенца. Унитаз без смыва( нужно было открывать кран для подачи воды туда)
Pepa-penka, был в апреле 2019
10.0
превосходно
+
Много приветливо и чисто място. Домакинът беше мил и отзивчив, насочи ни към един ресторант с вкусна и разнообразна храна, много наблизо. Най- много ни хареса разходката между скалите с джипа на домакина. Невероятно преживяване, което ще помним много дълго.
-
Всичко ми хареса.
Teodora, был в марте 2019
10.0
превосходно
+
Много уютно, топло и чисто място !! Собственика Ангел беше много любезен домакин !!! На близо има и много добър ресторант, а и центъра е близо !!!
Yulia, был в ноябре 2018
9.2
превосходно
+
Чисто и просторно!
Silviya, был в сентябре 2018
2.5
оценка
-
Обслужването.
 
Ответ Guest House Bedrock
Коментарът от една дума напълно съответства на капацитета на коментиращия...
Andrey, был в августе 2018
7.1
отлично
-
Холодный пол. Душ, как обычно в Болгарии, прямо в туалете, и пол мокрый всегда!
 
Ответ Guest House Bedrock
Эта жалоба входит в тройку самых неприемлемых комментариев, которые мы когда-либо получали. Холодный пол? Я просто не знаю, как прокомментировать это. Когда людям нечем писать, но хочется что-то написать, они придумывают такие смешные шедевры. Достаточно хорошо, но это должно было быть дешевле? Я уверен, что если бы это было бесплатно, вы были бы намного более удовлетворены. Как только он будет достаточно хорош, это того стоит, не так ли? А что касается жалобы на ванную - вы сами говорите, что ванные в Болгарии такие, поэтому вы должны знать чего ожидать когда решили отдихать в Болгарии.
Gospodin, был в августе 2018
9.6
превосходно
+
Приятно място. Нямам забележки.
Ivan, был в июле 2018
9.6
превосходно
+
БГ: Тихо и комфортно място за нощувка. Приветлив персонал. Изключително съм впечателен, че приемат домашни любомци. Къща Бедрок е на 10 мин пеша до центъра, и до най-добрия ресторант в града "При Иван". ========================================================================= EN: Quiet and comfortable accommodation. Friendly staff. I am extremely happy that this place accept pet lovers. Bedrock House is a 10-minute walk to the center and to the best restaurant in the town ""Ivan's"(Pri Ivan).
-
БГ: Паркирането е затруднено ==================== EN: No parking space
Kubers, был в июле 2018
8.8
превосходно
-
Этот отзыв был скрыт, так как он не соответствует нашим правилам написания отзывов.
Neyka, был в июне 2018
8.8
превосходно
+
Любезни домакини, добра локация. Апартаментчето е хубаво и чисто.
-
Под балкона има автомовка, която е денонощна, от нея идва доста шум при отворени прозорци. ОСветлението в апартамента е слабо.
 
Ответ Guest House Bedrock
Струва ми се, че сте объркали мястото, за което коментирате. Ние сме къща за гости Бедрок в Белоградчик. Нямаме апартамент и в цял Белоградчик няма автомивка, камо ли под балкона ни.
Neyka, был в мае 2018
9.6
превосходно
+
Къщата е с прекрсно разположение близо до центъра. Домакините са много любезни, настаниха ни много добре. Чисто и удобно. Бих я препоръчала на приятели. Намира се на тихо място.
Аноним, был в марте 2018
9.5
превосходно
+
Внимателни,учтиви и грижовни
-
Нямаше такова
Lidia, был в январе 2018
10.0
превосходно
+
Уютно, тепло, чисто, встретили-довезли, хозяин всегда на связи, есть кухня и есть отличный ресторан в нескольких шагах. Место тихое и уединенное, и в то же время до всего недалеко. Мой номер был с балконом, в хорошую погоду с него видно горы, в не очень хорошую - просто хорошо на балконе чайку попить, на домики Белоградчика полюбоваться, они тоже достойны того. Если кто на машине, то рядом всегда было место для парковки.
Ganka, был в ноябре 2017
7.5
отлично
+
Много добра комуникация с човека, който ни настани. Къщата се намира на място до центъра с прекрасна гледка към Белоградчишките скали. Мебелировката е много приятна, нищо натруфено и прекалено. Като цяло препоръчвам.